Реаліті-шоу «Холостяк»
| |
Edellweiss | Дата: Пятница, 14.11.2014, 09:13 | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
| 
«Холостяк» — реаліті-шоу, що з'явилося в березні 2011 року на українському телеканалі «СТБ». Є аналогом американського проекту «The Bachelor». Крім України, шоу йде ще у восьми країнах світу.
|
|
| |
Marinka | Дата: Воскресенье, 13.03.2016, 18:56 | Сообщение # 151 |
 Генералиссимус
| Насчет Аннети-интересно. Или она сорвет джек-пот или уйдет как невменяшка.Заинтересовала она грузинчика.Будем посмотреть;)
Можна закрити очі на те,що бачиш,але неможливо закрити серце на те,що відчуваеш.
|
|
| |
Мавка | Дата: Воскресенье, 13.03.2016, 19:13 | Сообщение # 152 |
 Генералиссимус
| Цитата Marinka (  ) Она смотрит на вещи со своего возраста.Так и мыслит.Это для нас -какие-такие 35)))) но не для нее. Так со своей колокольни я это и сказала ))))
Ангел наши мысли пишет на листочек, так что избегайте негативных строчек
|
|
| |
Irinaya | Дата: Воскресенье, 13.03.2016, 19:43 | Сообщение # 153 |
 Генералиссимус
| у Анетти умный взгяд и вообще девочка не простая) думаю, сценаристы должны радоваться что ее заполучили)
Чтобы жить и дышать, И любить, и мечтать, Пусть меня не оставит Надежда!
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 13.03.2016, 21:24 | Сообщение # 154 |
 Генералиссимус
| Анеті Жернова
Вік: 23 роки. Знак зодіаку: Козеріг. Місто: Київ.
Сім’я: мама – перекладач італійської, довірена особа у сфері усиновлення. Тато – займається виготовленням ікон із золота і срібла.
Освіта: ДХСШ ім. Шевченка, факультет скульптури (середня освіта); НАОМА, кафедра реставрації (відділ реставрації скульптури та ДПІ.) Магістр з відзнакою.
Чим займається: скульптури на замовлення, художник-реставратор (Національний музей історії України).
Хобі: іспанська мова, психологія, вірші, акторська майстерність, музика, літературне читання.
Ідеал чоловіка: зовні: високий, не «качок» і не худорлявий, темне волосся, чітке підборіддя, красиві руки, зелені або темні очі.
Риси характеру: він повинен бути уїдливим, любити авантюри, мати почуття гумору у своєму стилі, трохи дивним, але адекватним, не приховувати свої негативні сторони.
Мета в житті: поїхати в Іспанію на постійне проживання, знайти справу, що підходить під мій темперамент.
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 13.03.2016, 21:29 | Сообщение # 155 |
 Генералиссимус
| Женя
Вік: 24 роки Знак зодіаку: Стрілець. Місто: Київ.
Сім’я: мама Наталія Василівна – домогосподарка, тато Леонід Володимирович – приватний підприємець. Сестра Оля в декретній відпустці.
Освіта: КНЕУ ім. Гетьмана, факультет міжнародної економіки та менеджменту; КНУ ім. Шевченка, юридичний факультет.
Чим займається: працює юристом в держструктурі.
Хобі: фотографує дітей та вагітних.
Ідеал чоловіка: Раян Гослінг. Цінує почуття гумору.
Мета в житті: організувати дитячий піонерський табір під Києвом. Жити біля моря і читати думки людей. Головна мета – сім’я.
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 13.03.2016, 21:32 | Сообщение # 156 |
 Генералиссимус
| Сніжана Задорожна
Вік: 25 років. Знак зодіаку: Скорпіон. Місто: Дніпропетровськ.
Сім’я: бабуся Віра Іванівна, проживає у Кривому Розі, пенсіонерка.
Освіта: УДХТУ, фармацевт-технолог.
Чим займається: майстер нігтьового сервісу.
Хобі: танці. В 5 років почала з балету, потім перейшла у танці, була в групі підтримки ФК «Дніпро».
Ідеал чоловіка: зовнішність не має значення! Бажано, щоб був вищий за мене. Хочу, щоб він був самим дбайливим, вірним, який буде любити, підтримувати, довіряти, з яким не буде нудно і який буде цінувати мене. Найголовніше – кращий друг.
Мета в житті: знайти гідного чоловіка для створення міцної сім’ї, стати хорошою матір’ю
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 13.03.2016, 21:34 | Сообщение # 157 |
 Генералиссимус
| Аліна Притула
Вік: 26 років. Знак зодіаку: Телець. Місто: Корсунь-Шевченківський (Черкаська обл.)
Сім’я: мама Жанна Петрівна за фахом економіст, але працює бібліотекарем. Батька не пам’ятає, вони не спілкуються. Вітчим працює вчителем математики і фізики. Є молодший брат Олексій, йому 11 років.
Освіта: ЧНУ ім. Б. Хмельницького, спеціальність – практична психологія.
Чим займається: тимчасово безробітна.
Хобі: фотографія, читання книг, написання власної, психологія, подорожі, верхова їзда.
Ідеал чоловіка: щирий, активний, розумний, мудрий, дбайливий, чесний, доброзичливий, з почуттям гумору, щедрий.
Мета в житті: зустріти свою другу половинку, створити гармонійну сім’ю, по максимуму правильно виховати своїх дітей і дати їм все для щасливого майбутнього. Можливо, в майбутньому відкрити свою кав’ярню і помандрувати по світу з чоловіком. Мріє добре заробляти, щоб допомагати мамі, бабусі й братові.
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 13.03.2016, 21:38 | Сообщение # 158 |
 Генералиссимус
| Ксюша Тхоржевская
Вік: 23 роки. Знак зодіаку: Стрілець. Місто: Київ.
Сім’я: мама Ірина Миколаївна і папа Євгеній Вацлавович працюють разом в сфері торгівлі.
Освіта: КНЕУ, спеціальність – економіка підприємства.
Чим займається: економіст.
Хобі: читання, спів.
Ідеал чоловіка: Райан Гослінг.
Мета в житті: бути щасливою у всьому
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 13.03.2016, 21:40 | Сообщение # 159 |
 Генералиссимус
| Анна Аронович
Вік: 26 років. Знак зодіаку: Стрілець. Місто: Одеса/Тель-Авів (Ізраїль).
Сім’я: живемо дружною єврейською великою родиною: мама Ірина, батькова рідна сестра –Марина, мої сестра і брат, а також мій племінник.
Освіта: Одеський міжнародний економічний університет (спеціальність – експертиза товарів та послуг).
Чим займається: дизайнер прикрас та аксесуарів.
Хобі: Handmade
Ідеал чоловіка: добрий, веселий, відповідальний, чесний, мужній. А зовні як Джерард Батлер, Х’ю Джекман або Бред Пітт.
Мета в житті: досконало вивчити свій нову рідну мову, а далі подивимося
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 13.03.2016, 21:46 | Сообщение # 160 |
 Генералиссимус
| Альона Лесік
Вік: 20 років. Знак зодіаку: Діва. Місто: Харків.
Сім’я: тато – приватний підприємець, мама – домогосподарка.
Освіта: Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, (перекладач китайської мови).
Чим займається: модель.
Хобі: тренажерний зал.
Ідеал чоловіка: тато. Він добрий, веселий, щедрий, чуйний, працьовитий, турботливий, на нього завжди можна розраховувати.
Мета в житті: у дитинстві мріяла потрапити в казку. Зараз – знайти людину, яка буде розуміти, любити і приймати мене такою, яка я є
|
|
| |
Мавка | Дата: Понедельник, 14.03.2016, 00:06 | Сообщение # 161 |
 Генералиссимус
| Ну осилила я первых два выпуска. Сначала чуть не уснула, потом попустило. Смотрю на девиц и вспоминаю, где их уже видела. Де они их понабирали?! Снежана это нечто, Мне кажется, что интеллект там не проходил даже мимо. Анетти - странное создание, возможно она засланный козачок. Любительница тусовок это ПИПЕЦ!Боюсь, что стервочка Аня еще окажется ангелом по сравнению со всеми. А вот сам холостяк ничего! Если будет возможность то посмотрю следующую серию.
|
|
| |
rollada | Дата: Понедельник, 14.03.2016, 10:12 | Сообщение # 162 |
 Генералиссимус
| Мне пока из всех невест импонирует Анэтти, всех остальных даже не могу запомнить по именам)) Смотрим дальше:)
Если каждое утро вы будете просыпаться с мыслью о том, что сегодня обязательно произойдет что то хорошее, так и будет.
|
|
| |
Мавка | Дата: Понедельник, 14.03.2016, 12:37 | Сообщение # 163 |
 Генералиссимус
| Анетти играет. Загадочной и молчаливой она становится только перед Холостяком и когда ее непосредственно снимают, а так она мило общается, улыбается и т.д. Пока я так думаю.
|
|
| |
Marinka | Дата: Вторник, 15.03.2016, 19:14 | Сообщение # 164 |
 Генералиссимус
| Цитата Мавка (  ) Анетти играет да,это видно. Но не спроста.Видать девочка неординарная.Немножко не от мира сего.Немножко. Или с претензией на таковую.Интересный образ.Я еще не решила-нравится она мне или нет.
Можна закрити очі на те,що бачиш,але неможливо закрити серце на те,що відчуваеш.
Сообщение отредактировал Marinka - Вторник, 15.03.2016, 19:15 |
|
| |
Marinka | Дата: Вторник, 15.03.2016, 21:39 | Сообщение # 165 |
 Генералиссимус
| угадайте,кто это
|
|
| |
|