Танці з зірками на 1+1
|
|
Edellweiss | Дата: Четверг, 03.08.2017, 13:49 | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
|
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 24.09.2017, 22:36 | Сообщение # 106 |
 Генералиссимус
| Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко виконали танець фокстрот під пісню "Вербовая дощечка"
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 24.09.2017, 22:38 | Сообщение # 107 |
 Генералиссимус
| Камалія і Дмитро Жук виконали танець контемпорарі під пісню Селін Діон "My Heart Will Go On"
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 24.09.2017, 22:38 | Сообщение # 108 |
 Генералиссимус
| Сергій та Сніжана Бабкіни виконали бродвейський джаз під пісню з фільму “У джазі тільки дівчата”
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 24.09.2017, 22:47 | Сообщение # 109 |
 Генералиссимус
| Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко виконали вальс під пісню Whitney Houston "I Will Always Love You"
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 24.09.2017, 22:49 | Сообщение # 110 |
 Генералиссимус
| Надя Дорофеєва та Женя Кот виконали пасодобль під пісню Woodkid "Iron"
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 24.09.2017, 22:55 | Сообщение # 111 |
 Генералиссимус
|
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 24.09.2017, 22:57 | Сообщение # 112 |
 Генералиссимус
| Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко виконали віденський вальс під пісню Mecano "Hijo de la Luna"
|
|
| |
Julia | Дата: Понедельник, 25.09.2017, 00:45 | Сообщение # 113 |
 Генералиссимус
|
Агата Пинкертоновна Холмс
|
|
| |
Оксана | Дата: Понедельник, 25.09.2017, 13:11 | Сообщение # 114 |
 Генерал-полковник
| Цитата Edellweiss (  ) Юрій Ткач та Ілона Гвоздьоватанцюють диско під пісню Bee Gees "Stayin' Alive" Я в захваті, дуже подобається мультик Гадкій Я, і Юрій у КраїнаУ, і цей танець був "позитивною бомбою". Не дуже вподобаю Ілону (чисто зовнішнє, широка шия і маленьке симпатичне личко), але у професійності вона неперевершена. Дякую Ірочка за пости тут, дивлюся усі разом з вами.
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Понедельник, 25.09.2017, 19:31 | Сообщение # 115 |
 Генералиссимус
| Цитата Оксана (  ) Я в захваті, дуже подобається мультик Гадкій Я, і Юрій у КраїнаУ, і цей танець був "позитивною бомбою". Не дуже вподобаю Ілону (чисто зовнішнє, широка шия і маленьке симпатичне личко), але у професійності вона неперевершена.
так, їх пара- це свято )))
Цитата Оксана (  ) Дякую Ірочка за пости тут, дивлюся усі разом з вами. я теж дивлюся із задоволенням. А ще влітку була не впевпена, що підсяду на це шоу ))
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Понедельник, 25.09.2017, 19:32 | Сообщение # 116 |
 Генералиссимус
| Сергій та Сніжана Бабкіни виконували бродвейський джаз під пісню з фільму “У джазі тільки дівчата” теж бомбезно!
Бабкін збрив сиву бороду і став таким молоденьким )))
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Понедельник, 25.09.2017, 20:01 | Сообщение # 117 |
 Генералиссимус
| Юрій Ткач зізнався, на скільки кілограмів схуднув завдяки танцям
У студії Сніданку з 1+1 Ткач розповів, скільки часу присвячує танцям. "До початку проекту ми займалися по 7 год. на день, тепер по 4 години", – розповідає комік.
Боротися з труднощами його надихає дружина та донька. Кохана Юрія – чемпіонка з бальних танців, тож допомагає чоловікові професійними порадами. Подружжя виховує трирічну дочку, яка вже подружилися з дворічною донькою партнерки Ткача Ілони.
Юрій та Ілона – найвеселіша пара проекту. Незважаючи на вимогливість Гвоздьової як тренера, їхні репетиції завжди проходять із гумором.
Також Юрій розповів, що оскільки має схильність до надмірної ваги, завжди намагається працювати над собою.
Потрібно худнути постійно. І я намагаюся тримати себе в руках. За рік скинув приблизно 26 кг. Під час Танців з зірками втратив майже 8 кг.
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Среда, 27.09.2017, 23:49 | Сообщение # 118 |
 Генералиссимус
| Соц. сети о Камалии:
Свого часу Захур продав завод, щоб Камалія стала Міссіс Всесвіт. Не знаю, чи це правда, але так співпало) А до того, поки не продав, просто задовбали співробітників зганяти на концерти Камалії)) Навіть возили в Мариупіль із Донецьку, щоб наповнити зал))) Кожен корпоратив не проходив без Камалії. Треба додати, що тоді вона була юною і свіженькою. І голос гарний. Але ніякої "родзинки". Вона просто нецікава. Ніяка.
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Среда, 27.09.2017, 23:50 | Сообщение # 119 |
 Генералиссимус
| Камалия: Я бы очень хотела поблагодарить всех, кто поддерживал меня в проекте «Танцы со звездами» и болел за меня. Впервые в жизни я доказала Захуру, что он был не прав. Он всегда говорит: «7 поколений украинцев должно умереть, прежде чем они простят тебя за то, что ты удачно вышла замуж".
Последние 5 лет он не разрешал мне участвовать в любом украинском телевизионном проекте, в то время как российские предложения я сама отклоняла. Я заполучила много новых украинских друзей и поклонников. Это были люди, которые всегда думали, что я сноб, дива, избалованная, капризная и самовлюбленный человек. Хотя я вышла из проекта на полпути до финала, но я думаю, что я выиграла гораздо больше, чем я проиграла. Люблю вас и обещаю вам что, скоро запишу украиноязычный трек на базе настоящей европейской музыки.
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Четверг, 28.09.2017, 23:24 | Сообщение # 120 |
 Генералиссимус
| Цієї неділі на зірок чекає справжнє випробування – обмін парами!
Вони обміняються партнерами та вийдуть на головний паркет країни з танцівниками їхніх конкурентів...
|
|
| |