Танці з зірками на 1+1
| |
Edellweiss | Дата: Четверг, 03.08.2017, 13:49 | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
|
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 01.10.2017, 21:56 | Сообщение # 136 |
 Генералиссимус
| Юрій Ткач та Сніжана Бабкіна танцюють фрістайл під пісню MC Panjabi "Jogi"
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 01.10.2017, 21:58 | Сообщение # 137 |
 Генералиссимус
| Сергій Бабкін і Олександра Кучеренко виконали пасодобль під пісню Florence and the machine “What kind of man”
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 01.10.2017, 22:12 | Сообщение # 138 |
 Генералиссимус
| Надя Дорофеєва та Ігор Кузьменко виконали танець контемперарі під пісню Сергія Бабкіна "Пробач"
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 01.10.2017, 22:12 | Сообщение # 139 |
 Генералиссимус
| Наталія Могилевська і Женя Кот виконали джаз-фанк під пісню Монатіка "Мокрая девочка"
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 01.10.2017, 22:29 | Сообщение # 140 |
 Генералиссимус
| Дмитро Комаров та Олена Шоптенко виконали танець ча-ча-ча під пісню "Big Japan"
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 01.10.2017, 22:33 | Сообщение # 141 |
 Генералиссимус
|
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 01.10.2017, 22:34 | Сообщение # 142 |
 Генералиссимус
| Цього разу жодна пара не залишила паркет
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 01.10.2017, 22:36 | Сообщение # 143 |
 Генералиссимус
|
|
|
| |
Julia | Дата: Понедельник, 02.10.2017, 10:04 | Сообщение # 144 |
 Генералиссимус
| Ссылка
Агата Пинкертоновна Холмс
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Понедельник, 02.10.2017, 22:50 | Сообщение # 145 |
 Генералиссимус
| Дима Комаров и Олена Шоптенко

Мой самурай Алена Шоптенко!)) Готова свернуть шею тому, кто улыбается в лицо, а в рукаве прячет нож. За эту неделю мы с Аленой стали не только временными партнерами в танцах, но и новыми друзьями. Очень ценю, когда в жизни случайно встречаются такие хорошие люди. От лица моего, и от лица Алены огромное спасибо и глубочайший самурайский поклон всем, кто нас поддержал! Отдельное спасибо нашим гримерам и стилистам за образы. На генеральную репетицию грим накладывали 3 часа! Парик укладывали почти столько же. Потом - душ, и с коррекцией после репетиции все заново: 3,5 часа грим. Плюс часа 1.5 работа с париком. Огромная работа. Кстати, про гейш. Скоро будет целый выпуск "Мира наизнанку", где мы подробнейшим образом раскроем феномен этих "королев японских вечеров". Гейши - это закрытый, особый мир. Как становятся гейшами? Как получают высшее "гейшское" образование, и почему правила в школах гейш строже, чем в армии. О фантастических заработках этих девушек и том, как им приходится жертвовать личной жизнью и удовольствиями ради работы и сохранения в Японии этой древней традиции. О том, бывают ли гейши ночными бабочками. И невероятные откровения бывших гейш "в отставке". А еще подтверждения тому, что гейша - не только женская профессия. Следите за анонсами и этой осенью мы раскроем все эти секреты))
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Суббота, 07.10.2017, 22:45 | Сообщение # 146 |
 Генералиссимус
| У Львові активісти зірвали концерт українського артиста Сергія Бабкіна через його виступи в Росії після анексії Криму.
Активісти заблокували вхід до будівлі, де мав відбутися концерт та вимагали, щоб артист заявив, що Росія є країною-агресором.
Тим часом люди, які прийшли із квитками на концерт, спробували прорватись у середину. Люди, що блокують вхід, почали їх відштовхувати. Тут втрутилась поліція. Тож в результаті між поліцією та активістами почались сутички.
Згодом організатори заявили, що виступ скасовано, а гроші за квитки повернуть 9 жовтня.
Сам же Бабкін опублікував в Instagram відеозвернення до своїх шанувальників.
"Я патріот своєї країни. Я люблю свою країну. Я стараюсь для своєї країни і для своїх людей. Ті, хто знають мене, знають, що я далекий від політики. Вони знають, що я говорю зі сцени, говорю своїми піснями", - сказав музикант.
"Мені дуже шкода, що ті люди, які забороняють нам проводити концерт, вважають, що їхня позиція вища ніж ваша. Вони називаються "свободою", однак не дають цю свободу", - додав він.
P.S. Як пишуть в коментарях:
"Он дальок от політікі і от войни" - цим все сказано. Він також "дальок" від своєї країни. Правільно зробили, що зірвали цьому блазню жнива на капусту. Можете знайти його інтерв'ю на ютьубі кацапським змі. Там "мижебратья", "всьо ето должно скоро закончиться" і подібна лабуда. Гнать копняками.
*** Я патрійот, але далекий від політики? Тому поїхав в рассєю, бо я ж поза політикою Я ж не розумію, що таке анексія, ато, війна Я просто співаю і заробляю
*** Пока "мышебратья" убивают и калечат его соотечественников, оно далеко от политики. Ну не урод?
|
|
| |
Julia | Дата: Суббота, 07.10.2017, 23:23 | Сообщение # 147 |
 Генералиссимус
| Цитата Edellweiss (  ) "Мені дуже шкода, що ті люди, які забороняють нам проводити концерт, вважають, що їхня позиція вища ніж ваша. Вони називаються "свободою", однак не дають цю свободу", - додав він. Абсолютно правильные слова! Почему кучка чекнутых придурков должна диктовать мне куда я могу ходить, а куда нет. Что это за "свобода" такая.
Агата Пинкертоновна Холмс
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 08.10.2017, 21:52 | Сообщение # 148 |
 Генералиссимус
| Сергей Бабкин та Снежана Бабкина
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 08.10.2017, 21:54 | Сообщение # 149 |
 Генералиссимус
| Ілюзіоніст Дмитро Комаров та його професійна асистенка Олександра Кучеренко.
|
|
| |
Edellweiss | Дата: Воскресенье, 08.10.2017, 21:55 | Сообщение # 150 |
 Генералиссимус
| Надя Дорофєєва та Євген Кот
|
|
| |
|