Пятница, 03.05.2024, 23:44
Приветствую Вас Гость | RSS

Мой сайт

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Модератор форума: Julia, rollada, Нелли  
Форум » Отдых и развлечения » Путешествия » Как провести отпуск?
Как провести отпуск?
EdellweissДата: Пятница, 30.05.2014, 21:26 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 18665
Статус: Offline


 
НеллиДата: Суббота, 31.05.2014, 00:34 | Сообщение # 2
Генералиссимус
Группа: Проверенные
Сообщений: 5383
Статус: Offline
Куда же еще поежать?



 
НеллиДата: Суббота, 31.05.2014, 00:35 | Сообщение # 3
Генералиссимус
Группа: Проверенные
Сообщений: 5383
Статус: Offline


 
НеллиДата: Суббота, 31.05.2014, 19:06 | Сообщение # 4
Генералиссимус
Группа: Проверенные
Сообщений: 5383
Статус: Offline
Основні причини відвідати Закарпаття

Закарпаття – чудовий край, де змішались різні культури, народи і традиції. Регіон межує одразу з чотирма державами – Польщею, Угорщиною, Румунією і Словаччиною.

Закарпаття вражає своєї багатою історію, неймовірною природою, високими горами і гостинністю. ТСН.Туризм склав список причин, чому варто відвідати цей український самобутній регіон.

Ужгород – вікно в Європу

Обласний центр приваблює своєю неповторною красою. У місті є все: старовинний замок, чисельні музей, ботанічний сад і навіть своя набережна. Місто часто у різні часи було під владою Чехословаччини і Угорщини, що, звичайно, наклало свій неповторний відбиток. Приїжджати до міста можна у будь-який час року. Навесні можна подивитися на цвітіння сакури. Туристичний сектор Ужгорода дуже розвинений: тут є готелі, ресторани тощо.

Замки Закарпаття

Регіон багатий на замки. Деякі з них дуже добре збереглись, а інші перетворились на руїни. Особливу увагу слід звернути на Ужгородський, Невицький і Мукачівський замки. Усі інші лише нагадують туристам про розкіш минулого. Так, найбільше вражає замок Паланок, який знаходиться у Мукачевому. Цей об'єкт розташований на пагорбі, що робить його вигляд ще більш запаморочливим. Нині в Мукачівському замку розміщений історичний музей.
Говерла

Говерла – найвища гора українських Карпат. Цей об'єкт став центром паломництва тих, хто хоче отримати незабутні враження. Піднятися на Говерли можна з двох сторін. Одна з таких з Закарпаття. Загалом підйом зі сторони Закарпаття займе більше часу, але він є найлегшим.

Якщо вдасться піднятися на Говерлу за сонячної погоди, то можна побачити як на долоні Івано-Франківськ і Коломию з північного боку, на півдні - румунський Сигіт та Піп Іван, із заходу простягається Петрос, а на південному сході підносяться вершини Чорногори.

Долина нарцисів – незабутня подорож, яка назавжди залишиться у пам'яті

Долина нарцисів знаходиться неподалік Хуста. Таких місць дуже мало подарувала природа. Зокрема, подібні природні об'єкти збереглися в Альпах, гірських районах Румунії та деяких Балканських країнах, але вони менші за площею.

Сюди треба приїжджати на початку травня, коли нарциси починають квітнути. Пік цвітіння традиційно припадає на середину травня, але цього року через теплу погоду нарциси розквітли раніше. Дізнатися більше про цю унікальну долину можна у музеї. Щорічно Долину нарцисів відвідують понад 10 тисяч туристів.

Синевир – перлина Закарпаття
Озеро, яке є частиною національного парку, дуже популярне серед туристів. Ознайомлення із Синевиром радимо почати із музеїв, що дасть повну картину. Їх тут два: музей Лісосплаву (тут можна побачити весь технологічний процес заготівлі, сортування, зберігання і транспортування деревини) і музей Колочави (тут розказують все про життя і традиції закарпатців).

Далі подорож триває на саме озеро. Воно неймовірної краси. Вода в озері, яке оточене горами і лісом, настільки чиста, що можна бачити дно. Місцеві кажуть, якщо молодята познайомились на озері, а потім одружились, то на них чекає міцне кохання.

Кухня Закарпаття

Кухня Закарпаття дуже різноманітна. Це пов'язано із тим, в якій місцевості ви опинились. У Береговому Вас нагодують угорськими стравами (бограч, гуляш), гуцули пригостять баношем і кремзликами.

Також радимо спробувати токан, який готують з кукурудзяної крупи, бринзи і шкварок. А на десерт можна спробувати гомбовці з різною начинкою.

Фестивалі Закарпаття

Тут проводиться понад 160 фестивалів щороку, збираючи понад півмільйона туристів. Сюди приїжджають на парад наречених, в якому беруть участь майже сто дівчат у весільному вбранні. Хочете спробувати вина? Приїжджайте до Мукачевого на фестиваль "Червене вино" або на фестиваль білого вина в Береговому. Хочете спробувати місцеву колоритну кухню? На Вас чекають на фестивалі
бринзи, який проходить у Рахові, або на "Сливовий лекар", де продають варення.

Також відомі фестиваль різників, Дні сакури в Ужгороді, "Берлибаський банош" в Костилівці, Купальський фестиваль в урочищі Воєводино, "Золотий гуляш" і фестиваль божоле.


 
НеллиДата: Вторник, 08.07.2014, 14:59 | Сообщение # 5
Генералиссимус
Группа: Проверенные
Сообщений: 5383
Статус: Offline
Відпочинок у Бердянську: все, що треба знати про поїздку на курорт

Бердянськ називають чудовим місцем для лікування.



Бердянські пляжі безкоштовні
Бердянськ вважають серцем Азова. Місто-курорт славиться своїми безкоштовними пляжами, місцевими делікатесами – смаженими бичками і камбалою. Для розваг тут створили дельфінарій і приватний зоопарк, де завжди є маленькі звірята, йдеться у сюжеті "Мій путівник".

Дорога з Києва до Бердянська займає добу. Якщо йти пішки з проспекту Леніна до набережної, то через кожні декілька метрів будуть оригінальні скульптури, які стали візитівкою міста. Тут є крісло бажань. Кожен із відпочивальників може сісти і загадати бажання.

Із набережної катером можна поїхати на Бердянську косу. Усі будівлі попід берег – це пансіонати, санаторії та приватні готелі. Вибір житла стандартний для України – від кімнати у приватному секторі до шикарних апартаментів

Чим далі по косі, тим море вважається чистішим, а бази відпочинку дорожчими, але пляжі скрізь безкоштовні, запевняє керівництво міста.

На самому початку коси – лікувальна зона: солені озера і лимани, а в них – чудодійна багнюка. Остання має специфічний аромат через наявність сірководню. Обгортання грязями лікує опорно-руховий апарат, а ще це чудовий скраб. Поруч є басейни із мінеральною водою та численні кабінети із фізіопроцедурами. Кажуть, що з Бердянська хворі повертаються здоровими.

Розваги у місті теж шукати не доведеться. Місцевий дельфінарій вже показує нову програму. Квиток коштує сто гривень. При цьому індивідуальне купання - 1000 грн.

Готовий до напливу туристів і місцевий зоопарк. Це перший подібний приватний заклад, який відкрили за незалежної України. Вартість квитка - 60-95 грн. Особлива гордість – численні маленькі звірята. Тваринам тут так добре, що потомство є постійно. Зоопарк точно сподобається і дорослим, і малюкам. Тварин тут можна годувати, а до деяких навіть торкатись.

Загалом Бердянськ – це класичний і дуже пристойний курорт: інфраструктура розвинена, варіантів для відпочинку на будь-який гаманець. Якщо тиждень-другий треба полежати на пісочку, і щоб зручно та смачно – вам сюди.


 
НеллиДата: Среда, 09.07.2014, 00:15 | Сообщение # 6
Генералиссимус
Группа: Проверенные
Сообщений: 5383
Статус: Offline
10 стран, куда можно по ехать на летний отдых без визы
Самые популярные и интересные места нашей планеты, где украинцам можно отдохнуть без виз - в нашем рейтинге.
Наступила горячая пора отпусков. Все с нетерпением начинают готовиться к долгожданному отдыху: просматривают туристические буклеты, составляют маршруты поездки, оформляют визы. А что если вы не успели оформить визу, а отпуск совсем скоро? Не волнуйтесь, есть много стран, для въезда в которые не нужна виза. ТСН.Туризм составил список самых притягательных безвизовых стран для летнего отдыха.


 
МавкаДата: Среда, 09.07.2014, 23:59 | Сообщение # 7
Генералиссимус
Группа: Проверенные
Сообщений: 3679
Статус: Offline
Нелля, благодаря Вашим постам я уже путешествую. Спасибо! 03

Ангел наши мысли пишет на листочек, так что избегайте негативных строчек
 
НеллиДата: Пятница, 11.07.2014, 17:49 | Сообщение # 8
Генералиссимус
Группа: Проверенные
Сообщений: 5383
Статус: Offline
Поїздка на море в Сергіївку: ціни, житло і особливості відпочинку
До Сергіївки приїжджають заради чистого моря, лікувального повітря і сімейного відпочинку.


Сергіївка ― курорт на березі Шаболатського лиману і Чорного моря водночас розташований у 80 км від Одеси.

Це місце відоме, перш за все, своїм цілющим повітрям: степово-морським, чистим, без домішок заводів і фабрик ― їх тут просто немає. Це особлива екологічна зона, і навіть у картці санаторно-курортного лікування буде зазначено, що обов'язково включено лікування повітрям. Акліматизація миттєва і зі звиканням ― після Сергіївки важко дихати будь-де.
Окрім повітря, тут дві водойми і дві можливості для водних процедур: Шаболатський лиман і Чорне море, розмежовані довгою піщаною косою, яка, власне, і є головним місцем тусовки усіх туристів.
Сергіївка ― грязебальнеолікарня. Грязь тут не проста, а сульфідна, лікує від багатьох хвороб, особливо допомагає при судинних недугах і захворюваннях шкіри.
На курорті є місця, де стан пляжу жахливий. Місцеві це пояснюють заклопотаністю місцевої влади, яка займається розміщенням переселенців. Наприклад, посеред пляжу височіє дивна бетонна споруда, схожа на барак: вона порожня і зі слідами війни зовні. Поряд мальовничо розмістилися маленький бетонозмішувач і купка якихось будматеріалів. Усе це ― на піску, в кількох метрах від берегу, навколо бігають веселі діти.

Окрім "ларька з крИветками" і Коліного батута, з інфраструктури є кафе, тир, річковий трамвайчик (з одного берега лиману на інший ― 5 гривень), ринок, поліклініка тощо. На узбережжі функціонують кілька кафе. Одне з них ― кафе "Прибой", де не сильно слідкують за санітарією і чистотою.
І чисельні бази відпочинку, і приватний сектор пропонують комфортне поселення від 60 гривень за людину. Умови цілком нормальні, незважаючи на незмивну печатку "совка". А якщо ви зможете додати до вашого добового бюджету гривень 200 за всю родину, жити будете просто по-королів
Санаторно-курортне лікування з проживанням і харчуванням в одному з санаторіїв курорту "Сергіївка" ― від 300 гривень на день. У комплексі ― бальнеолікування сульфідними грязями.
Також на ринку функціонує бар, який пропонує комплексні обіди за 45 гривень для відпочивальників, куди, приміром, входить суп із домашньою лапшею, овочевий салат, гречка з котлетою і компот.
У Сергіївці можна купатися, пірнати, кататися на річковому трамвайчику, а ще є човни і катамарани, на березі ― невеликий батут для дітей, гірка. Словом, мінімальний набір стандартних курортних розваг. А ще тут багато пляжів і пляжиків ― навколо коси і поза нею.

Також додамо, що Сергіївка для сімейного відпочинку цілком пристосована.


 
НеллиДата: Пятница, 11.07.2014, 18:04 | Сообщение # 9
Генералиссимус
Группа: Проверенные
Сообщений: 5383
Статус: Offline
Відпочинок у Бакотській затоці:
все, що потрібно знати про поїздку
Бакотська затока ― це заповідне озеро, яке утворилося на місці затопленого села Бакота під час будівництва Дністровської ГЕС. Воно оточено скелями, які захищають береги затоки від вітру. Сонця і літа в Бакоті завжди більше, ніж у будь-якому іншому місці Західної України, тому тутешні мешканці називають її лагідно "Кримнаш".

У цих місцях є три джерела, які в народі вважають цілющими: Північне, Південне і Найпівденніше. До слова, останнє лікує хвороби очей.
А ще тут, в одній зі скель, збереглися залишки Михайлівського чоловічого монастиря.
Слід одразу зазначити, що тут немає ніякої інфраструктури. Найближчий магазин ― за два кілометри. Є торговельний намет, де можна купити пиво на розлив, тараньку, дуже смачні вафлі "Артек", каву, горішки, печиво "Марія" і все в такому ж дусі.

Тому, якщо зберетеся в Бакотську затоку, не забудьте аптечку, засіб від комарів, теплі пледи для вечора.

При цьому ангал тут знайдуть, і навіть бОран ― спеціальну чавунну штуку у вигляді перегорнутої парасольки, яку ставлять на мангал і смажать свіжоспійманого ляща у паніровці з кукурудзяної крупи.

Слід зазначити, що дорога від Кам'янця-Подільського займає 50 км. Порада: приїжджати до Бакоти з Камянця-Подільського, де є вибір житла. Сюди варто приїхати вранці, накупатися, попірнати, посмажити рибку або шашличок і повернутися в готель. Але якщо ви проти, то можна орендувати тут трейлер. Там чотири цілком комфортних спальних місця обійдуться в 250 гривень за добу. Туалет на території є.
У цьому унікальному природному заповіднику ви знайдете лише чисті береги, хорошу теплу воду, дерев'яний пірс і пару човнів і катамаранів для ліричних вечірніх прогулянок на воді.
Харчування. Їжу беріть із собою. Тут ніхто не розбудить вас по будильнику на ранній сніданок із видом на озеро. Але дивовижним чином усе, що приготовано біля води, стає вдвічі смачнішим. Тут ловиться лящ, судак, окунь.

Розваги. Купання, заплив на човнах і катамаранах, надувних качечках і матрацах. Риболовля ― окремим рядком, вона тут є завжди!
Тут чисто настільки, наскільки може бути чисто у тимчасовому поселенні біля води. Не кинете папірця ― буде чисто. Кинете ― буде брудно.
Мобільний зв'язок працює нормально, мобільний інтернет не тягне.
Бакотська затока ― одне з існуючих реально і на дотик див. Тут можна зустріти щирих людей, які тебе погодують, знайти патріотичну табличку у безлюдному місці на Білій горі, сфотографувати один із найрозкішніших заходів сонця у країні.



 
НеллиДата: Пятница, 11.07.2014, 18:20 | Сообщение # 10
Генералиссимус
Группа: Проверенные
Сообщений: 5383
Статус: Offline
П'ять найкращих аквапарків на морському узбережжі України

Острів скарбів. Кирилівка
=========================

У курортному селищі Кирилівка Запорізької області був збудований один з найкращих аквапарків України. "Острів скарбів" займає площу в 60 тисяч метрів. На цій території працює 16 атракціонів для дорослих, для дітей спорудили 18 атракціонів. Крім того, відпочивальники можуть скористатися послугами восьми басейнів, найбільший з яких має площу в 1720 метрів квадратних.

Вода в аквапарку чиста. Адміністрація стверджує, що вода видобувається з глибини 150 м.
"Острів скарбів" нагадує лабіринт, яким протікає "ледача річка", якою можна пропливти на спеціальних матрацах. Дитячий центр оформлений у піратському стилі. Тут спорудили майже справжній піратський корабель, з якого спускаються на водних гірках. Дорослі можуть спокійно залишати тут дітей і прямувати на свої атракціони. З найменшими відвідувачами працюють аніматори.
На території аквапарку "Острів скарбів" можна без проблем смачно поїсти. Тут пропонують і азійську, і європейську, і українську кухні.

Вартість відвідування дорослого аквапарку – від 210 грн до 280 грн. Діти – від 190 грн до 260 грн.


"Аквапарк Мис доброї надії". Бердянськ

На узбережжі Азовського моря в Запорізькій області є конкурент аквапарку в Кирилівці – "Мис доброї надії". Цей центр займає площу в 50 тисяч квадратних метрів. Тут зібрано аж 31 атракціон. Висота деяких вражає – 17 метрів,а довжина – 150 метрів.

"Аквапарк Мис доброї надії" створений у стилі старого замку з великою кількістю рослинності і басейнів. Дорослі можуть випробувати себе на таких атракціонах, як "Таємниця Бермуд", "Чорна діра", "Ніагара", "Бумеранг" і "Дев'ятий вал". Для дітей передбачили спеціальну зону, де є атракціони і басейни.
Проведення цілого дня в розвагах завжди викликає бажання перекусити. На території аквапарку є кафе і ресторанчики зі смачними стравами.

Відвідування дорослого – 270 грн, дитини – 245 грн.

==============
"Коблеве"

На однойменному курорті є аквапарк "Коблеве". Це чудово місце вдало провести день біля моря, отримавши позитивні враження. Цей розважальний комплекс вважають найбільшим в регіоні. Площа складає чотири гектари. Тут можна розважатися на таких атракціонах, як "Камікадзе", "Широкий слайд", "Чорна діра", "Космічна воронка", "Гірська річка". Загалом їх тут десять. Дітям пропонують шість атракціонів.

До послуг також відкрито три кафе.
Адміністрація аквапарку проводить акції, що дозволяє зекономити сімейний бюджет.

Відвідування дорослого складає від 140 до 210 грн. Дітей – від 110 грн до 175 грн.



Аттика. Очаків
Очакові Миколаївської області є аквапарк "Аттіка". Він збудований у грецькому стилі. Про це говорить дизайн, який змушує відвідувачів повернутися до часів Стародавньої Греції. Тут збудовано шість гірок: тунель "Aquatube", "Мультислайд", "Камікадзе", "Freefall", "Космічна Діра". Для дітей тут є чотири гірки.
Крім того, на території аквапарку є п'ять басейнів різної глибини. Якщо втомились від водних розваг, то є місця, де можна полежати на шезлонгах або випити холодного соку у затінку. Усі, хто був на відпочинку в "Атиці" говорять про його велику популярність.


Відпочинок в аквапарку в Очакові залишить надовго приємні спогади.

Відвідування дорослого – 200 грн, дитини – 130 грн.
--------------------
Орбіта. Коблеве
В Коблевому є ще один аквапарк – "Орбіта". Це місце менш розрекламоване. Аквапарк збудований на території бази відпочинку. Якщо ви проживаєте тут, то відвідування аквапарку для вас безкоштовне. На території є спеціальне містечко для дітей. Тут найменшим відвідувачам буде дуже весело, а день пройде у чудовому настрої. Для дорослих в аквапарку є девять атракціонів, серед яких слід згадати про "Камікадзе", "Гірський спуск", Space Hole та інші.
Вартість відвідування дорослого – 240 грн, дитини – 200 грн.


 
НеллиДата: Пятница, 11.07.2014, 18:26 | Сообщение # 11
Генералиссимус
Группа: Проверенные
Сообщений: 5383
Статус: Offline
Поїздка в мальовничу Колочаву: оренда житла, екскурсії і ціни

У горах Закарпаття в 30 км від озера Синевир є мальовниче село Колочава.

Цей населений пункт є найдовшим селом в Україні, протяжність якого складає понад 40 кілометрів.

У Колочаві є все, а раптом чогось немає — це знайдуть і доставлять. При цьому тут не знайдете нічних клубів, пафосних ресторанів тощо

Дорога, як пише Лала Тарапакіна, до Колочави нормальна, а місцями навіть чудова.

Проживання в Колочаві. Місцевий преміум-готель "Ажіо" на 30 місць. Затишно, цивілізовано, сауна в готелі, зручності в номері, а тутешня кухарка зайняла перше місце на фестивалі місцевої національної страви - кнедликів. Тому, вимагайте у пані Лялі кнедлики і смачний суп із білих грибів.

Вартість номера для сім'ї з трьох осіб — 250 гривень.

Є й альтернатива — садиба Миколи Марковича: дерев'яний будиночок з лазнею на сім місць (60 грн. за місце).

"Ніч у музеї" в Колибі Лісоруба - 20 грн.

Із харчуванням у Колочаві проблем немає. Тут готують смачно, недорого, а порції величезні. Наприклад, тарілка з сімома сирниками з домашньою сметанкою — 20 гривень. Велика чашка чаю — вісім гривень.
Поїсти можна і в кафе. Але краще і правильніше за все харчуватися там, де ви живете — місцеві жителі готують чудову домашню їжу з національним колоритом.

Крім того, у Колочаві багато розваг.

По-перше, у самому селі є музей під відкритим небом "Старе село". Тут представлена справжня церковно-приходська школа, майстерня лабутенів середини минулого століття і справжнісінька вузькоколійка, яку зберегли селяни ще з 1959 року, коли її використовували для перевезення лісу. Зараз на ній катають туристів.

Крім того, там є спецнамет, де можна зупинитися на ночівлю всього за 20 гривень зі зручностями. Екскурсовод-адміністратор "Старого села" Василь Дербак розповідає так, що можна заслухатися. Він знає про Колочаву все.

2. Музей "Стара школа" — радянські шкільні роки в усіх подробицях, аж до інформаційних табличок.

3. "Любов і папуги" Василя Макара: єдина в Україні приватна птахоферма із понад 2000 порід папуг і голубів. А ще Василь Макар знає пташину мову і розуміє, про що вони говорять одне з одним і з вами.
4. Бджолина лікарня і Чарівна Пасіка. Лікування бджолами відбувається у маленькому дерев'яному будиночку, де встановлена лежанка, під якою гудять 300 тисяч бджіл. Це надає позитивні емоції, а суглоби починають краще працювати.

Послуга коштує 50 гривень за годину.

5. І головне враження від подорожі — сходження на Стримбу. Тут можна зробити панорамні фото неймовірної краси найвищої точки з позначкою "Стримба. 1719 м" біля хреста.

На окрему розповідь заслуговує школа вівчарства, яка знаходиться високо в горах.

Вівчарі живуть усе літо ― пасуть овець і кіз з усього села, доять їх і роблять сир. Робота у хлопців каторжна, але почесна, та ще й передається з покоління в покоління. Їх троє: "старшук" і два його помічники. Режим дня приблизно такий: випас худоби, вранішнє, денне і вечірнє доїння (чітко по годинах: 05:00-12:00-17:00), виготовлення сиру та бринзи, відлякування вовків та ведмедів від отари. Біля намету завжди горить вогонь – як традиція справжніх вівчарів, тому що ватра ніколи не повинна згаснути.

Слід зазначити, що заробіток невеликий - 100-130 гривень з однієї рогатої голови в сезон. В отарі зараз близько 200 голів.

У Колочаві також є форелева ферма, чани з мінеральною живою водою, заповідник з ведмедями, озеро Синевир і ще 101 розвага.

Колочава однаково підходить усім: свіжопознайомленим романтикам, сімейним парам зі стажем і дітьми, компанії друзів і навіть одинакам у пошуках істини.

Тут дуже чисто. У Колочаву варто приїхати хоча б раз.


 
НеллиДата: Вторник, 15.07.2014, 14:32 | Сообщение # 12
Генералиссимус
Группа: Проверенные
Сообщений: 5383
Статус: Offline
Кращі пляжі Кіпру: який обрати і де зупинитися
Пляжі на Кіпрі - відмінне місце для літньої відпустки.

Пляжі Кіпру вражають білим піском і блакитною водою
Пляжі з білим піском, блакитна вода, незаймана природа і 340 сонячних днів у році... Не випадково Кіпр називають "Островом Сонця". Тут є все для ідеального відпочинку. А відмінні варіанти проживання, смачна кухня, багата історія, чудові умови для сімейного та молодіжного відпочинку найкраще визначають назва Криту як райського острова. Кіпр давно завоював серця любителів пляжного відпочинку. Сьогодні ТСН.Туризм розповість про кращі пляжі Кіпру.

Ніссі Біч (Nissi Beach)

Міський пляж для любителів вечірок.


Ніссі Біч - один з найкрасивіших і найвідоміших пляжів Кіпру. Дрібний пісок, кристально чиста вода, багато молоді, кращі ді-джеї Європи і щоденні вечірки. Коли заходить сонце, здається, сюди стікаються всі місцеві жителі, щоб посидіти в ресторані з келихом вина, обговорити новини і насолодитися прекрасним заходом. Молодь в цей час відривається на пінних вечірках.

Проте є місця і для любителів спокійного відпочинку, варто тільки відійти трохи від міського пляжу. Все той же чудовий пісок і прозора вода гарантовані.

Де знаходиться: пляж розташовується в 2,5 кілометрах від центру Айя-Напі.

Де зупинитися: Alion beach 5*, Melissi Beach 4*, Bella Napa 3*, Marina 3*.

Макроніссос (Macronissos Beach)

Ідеальний відпочинок з дітьми

Жоден путівник не обійде увагою один з найпопулярніших пляжів Криту. Пляж Макроніссос розташований на знаменитому курорті Айя-Напі. Розкинувшись біля трьох заток, Макроніссос є центром тяжіння шанувальників пляжного відпочинку.

Чудовий піщаний пляж і пологий вхід у воду добре підходять для відпочинку з дітьми. А в якості розваг можна покататися на водних лижах, катамарані, човні, поплавати з аквалангом...
Де знаходиться: пляж розташований в 6 км від центру Айя-Напі. Це найзахідніший і найвіддаленіший пляж.

Де зупинитися: Dome Beach Hotel 4*, Asterias Beach 4*, Macronissos Village 3*, Maroulla 2*.

Затока Фігового дерева (Fig Tree Bay)

Найпопулярніший і улюблений пляж Кіпру

Курорт Протарас знаменитий пляжами. Якщо ви хочете відчути, що таке райське місце, то вам, безсумнівно, потрібно відвідати Затоку Фігового дерева. Неймовірної краси пейзаж, золотистий пісок, прозора блакитна вода, багатий підводний світ - налаштують вас на кращий відпочинок.

Пляж, який омиває затока - найпопулярніший на Кіпрі. Британці назвали його Затокою Фігового дерева через самотнє фігове дерево, що стоїть на сторожі біля затоки. Якщо вірити легенді, то завезли дерево зі Сходу в 17 столітті.

Зараз Затока Фігового дерева є одним з улюблених місць відпочинку як місцевих, так туристів. Інфраструктура пляжу на вищому рівні, можна знайти різноманітні розваги на будь-який смак і гаманець. Поруч з пляжем розташовуються готелі, ресторани і кафе.
Де знаходиться: пляж знаходиться в центрі курорту Протарас

Де зупинитися: Capo Bay Hotel 5*, Sunrise Pearl Hotel & Spa 4*, Crystal Springs Beach Hotel 4*, Marina Hotel 3*

Дасуді Біч (Dassoudi Beach)

Чудовий пляж уздовж евкаліптового гаю для відпочи

Найдовший пляж на Криті знаходиться в центрі курортного міста Лімассол. Любителі спокійного відпочинку гідно відзначать евкаліптовий гай, який облямовує пляж, і берегову лінію з золотистим піском, яка простягнулася на кілька кілометрів.

На пляжі можна орендувати лежаки, парасольки, замовити напої у прибережних барах. Великою популярністю користуються невеликі ресторанчики уздовж пляжу, де можна скуштувати смачні страви з морепродуктів.

Де знаходиться: пляж Дасуді знаходиться в центрі Лімассола

Де зупинитися: Alasia Boutique Hotel 4*, Curium Palace Hotel 4*, Kapetanios Odyssia 3*, Le Village Hotel 2*

Губернаторський пляж governor's Beach
Рай для любителів дайвінгу і снорклінг



Незважаючи на віддалену відстань від курортів, Губернаторський пляж не втрачає своєї популярності в першу чергу завдяки приголомшливо білим скелям, а також відмінними умовами для дайвінгу та снорклінгу.

Приїжджають сюди і любителі риболовлі, адже на Кіпрі є всі умови, щоб спіймати трофейну рибу.

Поряд з пляжем є безліч хороших ресторанів і таверн, де можна насолодитися чудовими стравами з морепродуктів всього в декількох метрах від кристально чистої води Середземного моря. Там же розташовані затишні готелі, що привертає сімейні пари. До того ж пляж добре підходить для відпочинку з дітьми: пологий спуск у воду, невелика глибина протягом декількох метрів і пісочок.

Де знаходиться: пляж розташований в 30 кілометрах від курортного міста Лімассол.

Де зупинитися: Grand Resort 5*, Atlantica Bay 4*, Mediterranian Beach 4*, Atlantica Gardens 3*.

Пляж Афродіти (aphrodite's Beach)

Одне з найромантичніших місць світу


Не дивлячись на те, що пляж біля бухти Афродіти, за своїми якісними характеристиками поступається пляжам Айя-Напі і Протараса, він анітрохи не втрачає своєї популярності. Адже саме тут, згідно з легендою, з'явилася на світ з морської піни Афродіта

Увечері скелі, які омиває блакитного кольору вода, забарвлюються заходом в химерні тони, а рожеві олеандри ще більше підкреслюють красу цього місця
Туристи приїжджають на пляж, щоб покупатися в бухті Афродіти. Багато століть тому тут богиня любові приймала ванни з джерельної води. І ось незмінно натовпи туристів приїжджають на Кіпр, щоб поринути в ті ж води і знайти вічну молодість і красу в дар від богині.

Де знаходиться: пляж знаходиться в 25 км на схід від Пафосу і в 35 км на захід від Лімассола

Де зупинитися: Athena Royal Beach Hotel 4*, Cyprotel Cypria Maris4*, Avanti Village 3*

Кораловий затока (CoralBay)

Зручне розташування, мілке дно і шикарний пляж як найкраще підходять для сімейного і романтичного відпочинку

Коралова затока знаходиться в місті Пафос. Завдяки пляжу з дрібним піском, чистій воді і зручному розташуванню Коралова затока користується великою популярністю у туристів. Особливо люблять цей пляж сім'ї з дітьми: адже для кожного тут знайдеться розвага.

На пляжі знаходиться велика кількість магазинів, ресторанів, таверн, кафе з відмінним вибором та привабливими цінами.

Де знаходиться: пляж розташований в 12 км від центру міста Пафос

Де зупинитися: Coral Boutique Hotel Thalassa & Spa 5*, Panareti Coral Bay Resort 4*, Petsas Apartment 3*, Vrachia Beach Resort 3*


 
НеллиДата: Воскресенье, 17.08.2014, 06:52 | Сообщение # 13
Генералиссимус
Группа: Проверенные
Сообщений: 5383
Статус: Offline
Крутые отели, в которых хочется оказаться прямо сейчас

В борьбе за посетителей, владельцы отелей все более изощряются в дизайне интерьеров, создавая шикарные номера в невероятно экзотических местах. Вот почему существует отель, расположенный на вершине скалы, или отель, построенный внутри подводной пещеры. От лесов Финляндии до джунглей Бали, от улиц Парижа до бирюзовых вод Средиземного моря Греции. Эти отели такие непохожие, такие уникальные, но есть то, что их объединяет — каждый отель — идеальное место для отпуска.

Äscher Cliff, Швейцария

Hotel Kakslauttanen, Финляндия




Ladera Resort, Сент-Люсия




 
НеллиДата: Воскресенье, 17.08.2014, 07:19 | Сообщение # 14
Генералиссимус
Группа: Проверенные
Сообщений: 5383
Статус: Offline
Manta Resort, Занзибар





Shangri La, Франция



Hotel Ristorante Grotta Palazzese Polignano a Mare, Италия

 
Attrap Reves Hotel, Франция




Juvet Landscape Resort, Норвегия



Montana Magica Lodge, Чили



Giraffe Manor, Кения




 
НеллиДата: Пятница, 05.09.2014, 21:31 | Сообщение # 15
Генералиссимус
Группа: Проверенные
Сообщений: 5383
Статус: Offline
ЛЮБИТЕ СВОЮ УКРАИНУ!
Белое озеро - прекрасное сочетание целебной воды и красивой природы
Осенью сюда приезжают собирать грибы и ловить рыбу.



Белое озеро любили поляки за его целебные свойства
В Украине с каждым годом становится все меньше мест с чистой водой. Большинство не знает, куда поехать и хорошо отдохнуть.
Но в нашей стране есть столько малоизвестных водоемов с кристально чистыми водами, что вопрос об отпуске автоматически снимается.

В Ровенской области среди болот в междуречье Стырь и Веселухи можно найти озеро Белое, площадь которого составляет 453 га. Оно является вторым по величине в регионе.

В 2005 году специалистам удалось установить, что максимальная глубина Белого озера составляет 34 метра. Водоем питается подземными теплыми и холодными источниками, которые бьют с самого дна. На глубине температура всегда одинакова - + 8 °C. Это позволяет озеру почти не замерзать зимой.
Берега Белого озера очень хорошие. Если пройти от берега 50 метров, то воды будет не выше колена.

Особенностью Белого озера является его вода. Здесь она настолько чистая, что дно можно увидеть даже на глубине 2-2,5 метров. Вода по составу гидрокарбонатно-кальциево-магниевая, которая типична для озер лесной зоны. Вода содержит фосфор, сероводород и глицерин. При первом погружении вода кажется шелковистой на ощупь.
менно глицерин, который обладает сверхъестественными целебные свойства, делает озеро уникальным в Украине. В нашей стране больше нигде нет таких мест.

Местные рассказывают, что воду цистернами из Белого озера специально отвозили в Польшу. Ею лечилась в Варшаве жена лидера страны Юзефа Пилсудского.

Во времена Второй мировой войны вода залечивала раны воинов и партизанов ОУН-УПА, а также помогала спасти жизнь лошадей.

В Белом озере сохранилась своя флора и фауна. На берегах озера можно встретить гнезда диких уток, здесь живут бобры и ондатры. Здешние жители рассказывают, что еще полвека назад в Белом озере можно было ловить рыбу и раков корзинами из лозы.

Таким образом, сюда постоянно, особенно в летние дни, спешат отдыхающие. Лучшим местом попасть на Белое озеро является село Рудки Владимирецкого района. Здесь можно арендовать домик или установить недалеко от берега палатку и наслаждаться "диким" отдыхом.
Осенью в эти края приезжают собирать грибы. Рыбаки здесь ловят линей, карасей, окуней, щук и т.д.. Если повезет, то можно поймать даже европейского речного угря. Этот вид имеет змеевидное тело, длиной 1,5 м, весом до восьми кг.

Стоит отметить, что Белое озеро входит в состав Белоозерский заказника, который богат своей растительностью и животным миром.


 
Форум » Отдых и развлечения » Путешествия » Как провести отпуск?
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск: