Понедельник, 07.07.2025, 13:20
Приветствую Вас Гость | RSS

Мой сайт

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Julia, rollada, Нелли  
Як вберегти своє майно?
LolliiPOPДата: Четверг, 27.02.2025, 15:22 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
У вас е своє житло? А ви не думали про те як його вберегти? Я про те що в будь-який момент може прилетіти ракета чи уламки, і що тоді?

liuma1206Дата: Четверг, 27.02.2025, 17:53 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Цитата LolliiPOP ()
У вас е своє житло? А ви не думали про те як його вберегти? Я про те що в будь-який момент може прилетіти ракета чи уламки, і що тоді?

У мене є своє житло, і я, як і багато українців, серйозно задумався над тим, як його убезпечити. Бо ж справді – одна хвилина, і через обстріл можна залишитися без усього.

Знаєш, раніше мені здавалось, що страхування – це більше для бізнесу або якихось багатих людей. Але зараз розумію, що це вже не просто формальність, а необхідність. Тому моя родина купує страховку на квартиру. Бо якщо, не дай Боже, щось станеться, хоча б буде шанс отримати компенсацію і мати на що відновлювати житло.

До речі, ось цікава стаття https://portes.ua/ua....krayini про те, як війна вплинула на ринок страхування нерухомості в Україні – виявляється, попит на такі поліси дуже зріс, і люди почали серйозніше ставитися до безпеки свого майна. Так що, якщо є житло – краще подумати про його захист заздалегідь.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: