Воскресенье, 06.07.2025, 01:43
Приветствую Вас Гость | RSS

Мой сайт

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Julia, rollada, Нелли  
Який термозахист для волосся краще купити?
olesiaДата: Четверг, 19.12.2024, 17:33 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт всім! Давно планую купити собі термозахист для волосся, але не знаю який краще обрати. Хто вже користувався таким засобом, порадьте мені варіанти, та онлайн магазин, де його можна купити.

lydmula8888Дата: Четверг, 19.12.2024, 17:37 | Сообщение # 2
Рядовой
Раніше я користувалась шампунем, максимум бальзамом для волосся, але коли спробувала такий засіб як термозахист, була приємно вражена. Тобі можу підказати, в якому магазині його купую.

olesiaДата: Четверг, 19.12.2024, 17:39 | Сообщение # 3
Рядовой
От і я ніколи не користувалась термозахистом, але дуже цікаво його спробувати, особливо в холодну пору року. Скажи, будь ласка, який саме термозахист ти купуєш собі? І буду дуже вдячна, якщо поділишся посиланням на магазин.

lydmula8888Дата: Четверг, 19.12.2024, 17:43 | Сообщение # 4
Рядовой
Пробувала різні варіанти, але найбільше сподобався термозахист для волосся https://zaya.ua/termozakhist/ VITAEL DRY HAIR SPRAY CREAM TEN IN ONE який регулярно замовляю в інтернет-магазині Zaya. Продукт надає блиск, вологу, шовковистість і дисциплінує пасма по всій довжині. Ефективно захищає шевелюру від нагрівання феном та випрямлячем, а також від негативного впливу зовнішніх факторів.

Легка текстура спрею швидко вбирається, насичує необхідними інгредієнтами та покращує якість волосяного полотна. Волосся буде виглядати здоровим, живим, насиченим та яскравим. Поки на нього діє знижка, встигни його купити вигідно. 

olegsolovey39Дата: Вторник, 24.12.2024, 12:32 | Сообщение # 5
Лейтенант
спс

olegsolovey39Дата: Вторник, 24.12.2024, 12:32 | Сообщение # 6
Лейтенант
спс

olegsolovey39Дата: Вторник, 24.12.2024, 12:32 | Сообщение # 7
Лейтенант
спс

Wikki21Дата: Четверг, 03.07.2025, 12:56 | Сообщение # 8
Рядовой
да, тут очень важно выбрать качественный уход для волос

polina999www15Дата: Четверг, 03.07.2025, 13:09 | Сообщение # 9
Рядовой
Конечно важно его использовать, если волосы соприкасаются с высокими температурами, я кстати себе недавно приобрела новый выпрямитель для волос, заказ тут https://hair.com.ua/ru/vyrivniuvachi-dlia-volossia/ делала, пользуюсь им ежедневно, подобрала оптимальную температуру для себя и сейчас я постоянно с красивыми волосами

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: