Суббота, 05.07.2025, 11:43
Приветствую Вас Гость | RSS

Мой сайт

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Julia, Нелли, rollada  
Хочу купити собі гарні, стильні туфлі
antp111Дата: Среда, 21.05.2025, 21:21 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Дівчата, порятуйте! Хочу купити собі гарні, стильні туфлі, але вже стільки разів обпікалась — або неякісні, або на нозі сидять як цегла, або виглядають класно тільки на фото. Підкажіть, де реально можна знайти щось і модне, і зручне, і щоб не розвалилось через два тижні? Бажано з нормальним вибором, бо хочу саме щось цікаве, не як у всіх. Може, хтось бачив якісь брендові магазини з класним взуттям? Бо вже очі розбігаються, а нерви здають.

HellibamaДата: Среда, 21.05.2025, 21:22 | Сообщение # 2
Рядовой
Це взагалі якась лотерея — знайти нормальне взуття. А ще коли шукаєш щось і красиве, і якісне — це просто квест. Мені от теж часто траплялись такі “скарби”, що через тиждень носіння клей вилазить, підбори шатаються, а ще й пальці відвалюються. Добре, що хоч іноді попадаються нормальні магазини, але треба ще знати, де шукати. Я би взагалі зібрала рейтинг перевірених місць — бо ті всі "розпродажі року" — то суцільна замануха.

mifevobeДата: Среда, 21.05.2025, 21:24 | Сообщение # 3
Рядовой
Ой, я вже давно зареклася купувати взуття будь-де. Бо ці всі маркетплейси — одне розчарування. Фото — одне, приходить — капець якийсь. Я теж за те, щоб купувати в перевірених брендових магазинах, де хочеш — міряєш, крутиш, дивишся, і сервіс нормальний. А ще класно, коли є великий вибір, а не 10 пар на весь магазин. Бо я люблю, щоб і стиль був, і якість, і щоб люди озирались, а не думали: "де вона це купила?.."

misterbicipsДата: Среда, 21.05.2025, 21:27 | Сообщение # 4
Лейтенант
Дівчата, дуже раджу вам заглянути в магазин Helen Marlen https://helen-marlen.com/ua/obuv-1  — я там недавно придбала пару шкіряних лоферів і це просто любов з першого кроку. Нарешті знайшла взуття, яке не тільки гарно виглядає, а й реально зручне! Моделі стильні, сучасні, є багато преміальних брендів — вибір просто очі розбігаються. Те, що побачила на сайті, все є в магазині, і персонал дуже привітний — допомагають підібрати, радять по розміру і стилю, не нав'язують. І, до речі, сам магазин знаходиться в ТЦ Mandarin Plaza, тож можна заодно пройтись по інших бутиках. Але саме Helen Marlen справив на мене найкраще враження — сервіс, атмосфера і головне — взуття, в якому ходиш як у капцях, але виглядаєш як з обкладинки. Тепер точно знаю, де купуватиму взуття й далі!

Прикрепления: 5809579.jpg (5.6 Kb)

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: