Суббота, 05.07.2025, 13:20
Приветствую Вас Гость | RSS

Мой сайт

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Julia, Нелли, rollada  
Як правильно оцінити житло?
LolliiPOPДата: Вторник, 20.08.2024, 09:46 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Друзі, хочу продати бабусин будинок. Не хочеться занадто дешево, але й поставити ціну що ніхто і за 5 років не купить також не хочу. Як
правильно оцінити вартість житла?

CharlittoДата: Вторник, 20.08.2024, 10:33 | Сообщение # 2
Рядовой
Цитата LolliiPOP ()
Друзі, хочу продати бабусин будинок. Не хочеться занадто дешево, але й поставити ціну що ніхто і за 5 років не купить також не хочу. Якправильно оцінити вартість житла?

Для початку, ви можете проаналізувати ринок. Знайдіть подібні пропозиції у вашому регіоні й зіставте їх із вашим будинком. Зверніть увагу на площу, стан будівлі, наявність комунікацій, а також інфраструктуру поблизу.

Врахуйте стан нерухомості. Вкладені кошти на ремонт можуть підвищити вартість, але надмірні інвестиції не завжди виправдані.

Подумайте про незалежну оцінку. Професіонали допоможуть визначити реальну ринкову вартість та уникнути помилок.

Також пам'ятайте про юридичні аспекти — перевірка документів, якість оформлення права власності. Якщо вас цікавлять деталі, більше про оцінку нерухомості можна дізнатися за посиланням АН Маяк https://mayak.kiev.ua/news/otsinka-nerukhomosti ви можете також звернутися в це агенство для допомоги з продажем.

vitiapalia2525Дата: Среда, 09.04.2025, 14:33 | Сообщение # 3
Рядовой
Варто звернутися в агентство. Професіонали допоможуть визначити реальну ринкову вартість та уникнути помилок.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: