HzBoy | Дата: Пятница, 19.09.2025, 12:11 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Всім привіт! Хочу трохи освіжити колір волосся, але після кількох невдалих експериментів боюсь ще раз зіпсувати їх. Мені важливо, щоб фарба не пересушувала й не ламала кінчики. Може, є бренди, які реально дбайливіші? Чи краще брати у профмагазинах, ніж у супермаркеті?
|
|
|
|
kircenkotamara | Дата: Пятница, 19.09.2025, 12:16 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Я завжди вважала, що догляд за волоссям – це не лише про шампунь і маску, а передусім про правильний вибір фарби. Фарбування – це своєрідний ритуал, адже від нього залежить, як ти почуватимешся у дзеркалі щодня. Я перепробувала багато різних засобів, але зрозуміла, що аміак у складі сильно шкодить волоссю, воно стає сухим і ламким. Тому моєю знахідкою стала фарба для волосся без аміаку L'Oréal Professionnel Dia Color https://headstore.com.ua/ua....or-50ml вона не тільки дарує красивий і глибокий колір, але й дбайливо ставиться до структури волосся. Дуже важливо, щоб фарба була оригінальною, адже підробки можуть зіпсувати все враження. Я купую у HeadStore, там 100% оригінал, сертифікат якості і кращі ціни. Мені подобається, що після фарбування волосся блискуче, живе, а відтінки виглядають дорого і природно. Рекомендую всім, хто хоче поєднати красу і турботу про здоров’я свого волосся.
|
|
|
|
kostyagaranin | Дата: Пятница, 10.10.2025, 11:46 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| fesagsdfgbrse
|
|
|
|