Воскресенье, 29.06.2025, 22:22
Приветствую Вас Гость | RSS

Мой сайт

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Julia, rollada  
"Половинки" - уникальное романтическое шоу Нового канала
EdellweissДата: Воскресенье, 18.10.2015, 19:45 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Статус: Offline

Дейтинг-шоу для особенных людей

EdellweissДата: Воскресенье, 18.10.2015, 20:11 | Сообщение # 2
Генералиссимус
Когда на реалити Половинки пришла 24-летняя Мария Аксенова, эксперты Борис Пахоль и Наталья Холоденко были удивлены. По внешнему виду обаятельной, молодой девушки не было видно, что у нее есть проблемы со здоровьем или она может страдать от недостатка мужского внимания.

– Хочу, чтобы спали оковы, в которые я сама себя заковала. Мне хочется просто нормальных, серьезных отношений. Мечтаю почувствовать себя любимой, устала обороняться от этого мира, – говорит героиня реалити  Половинки.

Оказалось, что за свои 24 года Маша перенесла много боли и трудностей. В откровенной беседе с экспертами девушка рассказала, что ее жизнь давно потеряла смысл. Она боится открываться новым людям и ощущениям. Ее надломила серьезная болезнь – на протяжении восьми лет Маша страдает нервной анорексией.

– Это началось, когда мне было 16 лет. На нервной почве пропал аппетит. Тогда я весила 55 килограмм при росте 173 см. А спустя несколько месяцев мой вес опустился до 30 килограмм. Если я съедала что-то, по моему мнению, лишнее – кусочек курицы или немного творога, тут же себя наказывала. Ходила пешком по 25 километров. Так изо дня в день. Могла не есть несколько недель подряд. От голода у меня опухали ноги, лопалась кожа. Мне хотелось умереть, – говорит Мария.

Маша пришла на проект Половинки, чтобы почувствовать себя желанной, нужной. Но для того, чтобы девушка смогла построить отношения, необходимо было измени ее отношение к жизни. Эксперты шоу Половинки  решили пойти на шокирующий эксперимент. Известный психолог Борис Пахоль отвел девушку на кладбище. И предложил на несколько минут лечь в могилу и представить, что она попрощалась с жизнью.

– Это известный психологический тренинг, который помогает человеку пересмотреть свои взгляды на жизнь. Маша относилась к смерти несерьезно, по-детски. Тем самым очень ранила своих близьких, и причиняла боль себе. Со стороны этот эксперимент выглядит очень драматично, возможно, даже жестоко. Но он крайне действенный в таких случаях, – говорит Борис Пахоль.

Павел Мышев родился без ног и кистей рук – «врожденная ампутация» – и был брошен родителями в детдоме. Но при этом он не ожесточился, остался романтиком, катается на коньках, танцует, занимается спортом, рисует, вышивает… И все еще надеется забыть девушку, которая десять лет назад бросила его ради его же «полноценного» друга, и встретить человека, который оценит его сердце.

EdellweissДата: Воскресенье, 18.10.2015, 20:19 | Сообщение # 3
Генералиссимус
Іван Чеповдя – син багатих батьків. Кілька років тому у нього було все: кохання, друзі, гроші, можливості. Він міг дозволити собі будь-які розваги: дорогі машини, нічні клуби, подорожі. Але якось компанія друзів разом із ним потрапила в автокатастрофу.

– Нам захотілося адреналіну. Ми орендували машину і поїхали кататися. Мчали на величезній швидкості, спідометр показував 260! У цей час лив сильний дощ. У якийсь момент машину занесло. Водій помер на місці, два хлопці вижили, а мені розірвало спину, – розповідає Іван. – Було дуже страшно, коли в лікарню приїхала мама. Уявляю, як їй було боляче мене бачити. Усвідомлюю, що в цьому винен я сам. І дуже шкодую про свій вчинок.

Хлопець був за крок від смерті. Його вдалося врятувати, але через травму хребта Ваня опинився в інвалідному візку. Після трагедії від нього відвернулися друзі, покинула дівчина.

– До аварії у мене починалися стосунки. Але коли я потрапив до лікарні, моя кохана сказала мені: «Ти – овоч, ти мені більше не цікавий». За кілька місяців, поки я перебував на лікуванні, до мене не прийшов жоден друг. Навіть ті, з ким ми разом потрапили в цю аварію. Я зрозумів, що мною просто користувалися. Після такого буде складно повірити, що є щирі, не меркантильні люди, – каже герой реаліті «Половинки».

На проект Ваня прийшов, щоб зустріти дівчину, яка не звертатиме уваги на його фізичні обмеження. Разом із ним повірить у диво і стане стимулом швидше стати на ноги. У хлопця був єдиний критерій з приводу вибору половинки – дівчина має бути фізично здорова.

Всю свою жизнь Алексей боялся женщин. На что пойдет Марина, чтобы разбудить в Алексее мужчину? Какое решение примут Алексей и Марина?

EdellweissДата: Воскресенье, 18.10.2015, 20:30 | Сообщение # 4
Генералиссимус

EdellweissДата: Воскресенье, 18.10.2015, 20:35 | Сообщение # 5
Генералиссимус
Іван стрибнув з 10-метрової вишки в басейн і випірнув звідти з букетом троянд, щоб завоювати учасницю реаліті

28-річна Катя – героїня проекту «Половинки» – дуже тендітна й мініатюрна. Її зріст лише 1,37, вага – 33 кг, а розмір взуття 31. Причина такої особливості дівчини у нестачі гормону росту. Саме через це, на думку Каті, вона нещаслива в коханні.

– Мені хочеться, щоб мій недолік майбутній хлопець сприймав як достоїнство, родзинку. Хочу, щоб він любив мене такою, яка я є, – каже героїня реаліті.

І такий хлопець дуже скоро знайшовся. Його звуть Іван, йому 20 років, і він з першого погляду закохався в Катю. Побачивши її анкету на сайті Нового каналу, вирішив за будь-яку ціну добитися її прихильності.

– Ця дівчина – мій ідеал. Вона здається такою тендітною й беззахисною «Дюймовочкою». Хочу стати для неї сильним захисником і люблячим мужчиною, – каже Іван.

Щоб підкорити Катерину, Ваня доклав максимум зусиль. Їхнє знайомство відбулося в басейні. Хлопець стрибнув у нього з 10-метрової вишки й випірнув перед обраницею з букетом троянд.
– Я постараюся її здивувати. Сподіваюся, мені це вдасться, – говорить Ваня.
За допомогою художників реаліті хлопець приготував побачення серед піщаних дюн. На березі Дніпра, біля спального району Києва, він відтворив пейзажі Сахари. До романтичного рандеву готувалися кілька годин. Копали лопатами ями в піску, робили насипи, вибудовували піщаний столик, сходинки і крісла. Готували романтичну вечерю зі східними солодощами та фруктами. Щоб ще яскравіше передати колорит пустелі, Ваня навіть навчився обходитися з верблюдом.

EdellweissДата: Четверг, 29.10.2015, 23:58 | Сообщение # 6
Генералиссимус

EdellweissДата: Четверг, 29.10.2015, 23:59 | Сообщение # 7
Генералиссимус

EdellweissДата: Пятница, 13.11.2015, 23:00 | Сообщение # 8
Генералиссимус

EdellweissДата: Пятница, 13.11.2015, 23:05 | Сообщение # 9
Генералиссимус
Половинки - Выпуск 8 - 10.11.2015

EdellweissДата: Четверг, 19.11.2015, 22:10 | Сообщение # 10
Генералиссимус

EdellweissДата: Пятница, 04.12.2015, 23:50 | Сообщение # 11
Генералиссимус
Выпуск 10 - 24.11.2015

EdellweissДата: Пятница, 04.12.2015, 23:56 | Сообщение # 12
Генералиссимус
Выпуск 11 - 01.12.2015

EdellweissДата: Среда, 09.12.2015, 14:25 | Сообщение # 13
Генералиссимус
НОВИЙ КАНАЛ КУПИВ ПРОТЕЗ ДЛЯ ГЕРОЇНІ «ПОЛОВИНОК»

Дорогий подарунок оплатили за рахунок призового фонду розважального шоу «Хто зверху?»

Ліні Дешвар 25 років. Вона від народження росла без батьків. Мама залишила дівчинку в пологовому будинку через її фізичні особливості. У Ліни немає ноги, а на руках по три пальці.

– Я виховувалася в інтернаті. Нам завжди щось привозили й дарували сторонні люди. Через це я почувалася некомфортно, – розповідає Ліна. – Тому, коли стала самостійною, намагалася ні від кого нічого не приймати. Я більше люблю дарувати, ніж отримувати.

Перший протез Ліна наділа, коли їй було 10 років. Потім міняла кожні кілька років. А з нинішнім проходила більше шести років. Він уже потребував заміни, але фінансові можливості не дозволяли дівчині замовити дороге пристосування.

Під час участі у проекті «Половинки» Ліна нікому зі знімальної групи не зізнавалася, що їй потрібна допомога і новий протез. Першою тривогу забила керівник творчого об’єднання, яке знімає реаліті про кохання особливих людей, Лора Мальцева.

– Ми помітили, що під час зйомок Ліна некомфортно почувається. Виявилося, її протез розтирав шкіру до крові, – розповідає Лора. – Та вона дуже мужньо все переживала, не говорила про проблему, щоб ніхто не пропонував їй допомогу. І ми вирішили її підтримати.

Творча команда «Половинок» умовила Ліну прийняти допомогу.

Після дівчина звернулася до свого протезиста, він зробив зліпки й замовив необхідні матеріали з Німеччини. Новий канал оплатив протез із призового фонду шоу «Хто зверху?» До слова, ці кошти повністю відправляють на благодійність – покупку одягу в дитячі будинки та медичне обладнання.

– Я не люблю обтяжувати оточуючих своїми проблемами, не хочу, щоб мене жаліли, – продовжує Ліна Дешвар. – Та зараз я розуміла, що сама не оплачу новий протез, а він мені справді дуже потрібен. З його допомогою я зможу ходити більше п’яти років. Мені дуже приємно, що Новий канал помітив мою проблему і зробив такий подарунок.

Для Ліни рух – це все її життя. Попри свою особливість, вона дуже активна: щодня зустрічається з друзями, годинами гуляє містом, катається на скейті, малює, виступає на прес-конференціях і бореться за безбар’єрне місто для людей з обмеженими можливостями.

– Завдяки участі у «Половинках» я почала звільнятися від свого «панцира» і змінювати світогляд, розвиватися. Стала більш відкритою, жіночною і впевненою у собі. Зрозуміла, що проблема була не в моїх особливостях, а в моїй голові. Завдяки проекту ми познайомилися з Робертом, моєю половинкою. Він багато чого навчив мене. А зараз щодня змушує думати тільки про хороше й надихає.

EdellweissДата: Пятница, 11.12.2015, 00:28 | Сообщение # 14
Генералиссимус
Выпуск 12 - 02.12.2015

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: