Яку лампу для гель-лаків краще обрати?
| |
antp111 | Дата: Четверг, 26.09.2024, 13:21 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, хто знається на манікюрі? Хочу перейти на гель-лак, але не знаю, яку лампу краще обрати. Чи є велика різниця між UV та LED, і на що варто звернути увагу при покупці? Буду вдячна за поради, бо заплуталась!
|
|
| |
paweoyf | Дата: Четверг, 26.09.2024, 13:23 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| О, цікаве питання! Я нещодавно теж задумалась про це. Кажуть, що UV лампи трохи старіші, а LED - новіші й швидші. Але я чула, що залежить від самого гель-лаку. Хтось радить комбіновані лампи. Може, хтось із досвідом більше підкаже?
|
|
| |
vovunah | Дата: Четверг, 26.09.2024, 13:25 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Так, я теж стикалася з цією проблемою! У мене була тільки UV лампа, і все довго сохне. А потім подруга порадила комбіновану лампу UV+LED. І ніби справді кращий результат! Може, така лампа універсальніша? Але треба враховувати якість самого пристрою.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Четверг, 26.09.2024, 13:29 | Сообщение # 4 |
Лейтенант
| Так, я теж погоджуюсь із комбінованим варіантом! У мене вже кілька місяців лампа CCFL (UV+LED) https://beauty-prof.com/ua-nigt....-uv-led , і я дуже задоволена. По-перше, вона швидко сушить усі види гель-лаків, тому не треба переживати, що якийсь лак не підійде. По-друге, лампи такого типу не перегрівають ні шкіру, ні нігті, що особливо важливо для тих, хто регулярно робить манікюр. Працює безшумно, і лампи довго не потребують заміни, бо тут комбінуються два типи технологій. Це дуже зручно, бо не треба купувати дві окремі лампи для різних лаків. Я ще порадила своїм знайомим, і всі задоволені. Тому можу сміливо сказати, що якщо хочеш якісний і швидкий результат – CCFL лампа це, в принципі, чудовий варіант!
|
|
| |
|