Пятница, 29.03.2024, 09:35
Приветствую Вас Гость | RSS

Мой сайт

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форума: Julia, rollada  
Форум » Отдых и развлечения » Шоу, передачи, TV » Євробачення 2018
Євробачення 2018
EdellweissДата: Воскресенье, 25.02.2018, 00:31 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 18665
Статус: Offline


 
EdellweissДата: Воскресенье, 13.05.2018, 15:32 | Сообщение # 16
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 18665
Статус: Offline
Во время выступления представительницы Великобритании SuRie активист из Лондона пытался прервать ее песню "Storm", вырвав у певицы микрофон.

Стало известно, что нарушителем является политический активист Dr ACactivism. Он вырвал микрофон из руки певицы прямо во время выступления. Им уже занимается полиция.
Европейский вещательный союз выразил сожаление по поводу инцидента во время финала Евровидения 2018.
Организаторы «Евровидения» предложили британской участнице выступить повторно, однако английская делегация отказалась. Британцы заявили, что гордятся выступлением SuRie.


 
EdellweissДата: Воскресенье, 13.05.2018, 15:33 | Сообщение # 17
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 18665
Статус: Offline
Победителем Евровидения 2018 стала представительница Израиля Netta с песней Toy



 
EdellweissДата: Воскресенье, 13.05.2018, 15:35 | Сообщение # 18
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 18665
Статус: Offline


 
EdellweissДата: Воскресенье, 13.05.2018, 20:39 | Сообщение # 19
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 18665
Статус: Offline
Україна на Євробаченні зайняла 17-е місце набравши 130 балів.

Багатьох українців, котрі дивилися конкурс, здивувало і обурило те, що Melovin за підсумками голосування журі зайняв взагалі останнє місце: 6 очок нам дав Азербайджан і 5 – Молдова.
Професійні журі інших країн поставили Кості Бочарову нулі. «Бублик» від журі Росії цілком зрозумілий, але навіть країни, які традиційно ставлять нам високі бали – Білорусь і Грузія – не дали нічого.

Ситуацію виправило тільки глядацьке голосування, за підсумками якого Україна посіла сьоме місце в загальному заліку. І це знову доводить, наскільки політичним є голосування так званих «професійних» журі. Як відразу ж після закінчення конкурсу написали в соціальних мережах:
«Величезна різниця в оцінках журі і глядачів повинна змусити організаторів задуматися над зміною цієї системи, оскільки зараз вона виглядає непрозоро. Сидять мало кому відомі люди і вирішують за всю країну. Причому вирішують, керуючись швидше політикою, ніж музикою. Це настільки очевидно, що загрожує зниженням рейтингу конкурсу».

На думку Ганни Свиридової (продюсер радіостанцій «Авторадіо» і «Пятница»), спрацював виключно політичний фактор: «В принципі, оцінки журі були досить дивними. Наприклад, коли деякі країни, які були аутсайдерами у букмекерів, раптом вирвалися на перші місця. Хоча потрібно зазначити, що вибирати було досить складно, тому що фінал виявився досить рівним – було багато сильних виконавців».

Андрій Данилко також не розуміє критеріїв, згідно з якими журі різних країн виставляють свої оцінки:
«Ми з компанією дивилися Євробачення як футбол – взяли пиво, а потім один з друзів запропонував після виступу писати на папірцях, хто на чию перемогу ставить. Але я відмовився від цієї гри, тому що є якісь речі, які відбуваються абсолютно непередбачувано. В першу чергу, оцінки від журі: незрозуміло, за якими критеріями вони оцінюють, і чому саме ці люди сидять там. І в цей раз я не розумію, чому в нашому журі, наприклад, була Христина Соловій? Швидше, в журі повинні бути люди, які брали участь в Євробаченні або мали до цього конкурсу якесь відношення. Мені здалося, що існує якась вказівка повернути конкурс в Стару Європу з слов’янської частини».

Данилко вважає, що самі організатори конкурсу вирішили змінити ситуацію, коли найвищі бали отримують, як правило, Україна і Росія. Він розповідає: «Коли два роки тому ми з Інною Білоконь (сценічна мама Сердючки) Оголошували від України результати голосування, нам було сказано назвати Естонію. Хоча мені їх учасники не сподобалися, і я не розумів, чому їх. Я вважаю, що є все-таки якась установка продюсерів конкурсу. Зверніть увагу, що, коли в цей раз оголошували результати голосування журі, кілька країн йшло на одному рівні – не було когось одного, хто б вибивався вперед. Напевно, це робили для того, щоб якомога довше зберігати інтригу до глядацького голосування. Це все-таки режисура, і з точки зору проведення телеконкурсу це правильно».

Якщо ця ситуація зміниться, Україна зможе відправляти на конкурс серйозних виконавців. «Якщо журі дійсно буде оцінювати естетику і серйозність, то можна було б послати від нас «ДахуБраху» або ще якийсь колектив, який масам не дуже подобається, але це високо цінується фахівцями. Я ж виступаю за масове мистецтво, тому що це дуже складно – написати пісню, якій будуть підспівувати стадіони. Так що виступ нашого Меловіна я вважаю гідним – він ні на кого не був схожий. А його око, рояль у вигляді розкриваючої труни і палаючі сходи точно запам’ятаються».


 
Форум » Отдых и развлечения » Шоу, передачи, TV » Євробачення 2018
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Поиск: